Νέες αναταράξεις με προειδοποιητικά χτυπήματα προκαλεί δημοσίευμα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» σύμφωνα με το οποίο η εφημερίδα «Φιλελεύθερος» του Θανάση Μαυρίδη δημιουργήθηκε σε πλήρη συνεννόηση με τον ίδιο τον Μητσοτάκη!

Μάλιστα στο σχετικό δημοσίευμα γίνεται λόγος για εμπλοκή της διαφημιστικής «V+O» (επικεφαλής ο Θωμάς Βαρβιτσιώτης, γιος του πρώην αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας Ιωάννη Βαρβιτσιώτη, και αδελφός του βουλευτή της ΝΔ και αναπληρωτή Υπουργού Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη) αλλά και στα εκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν χωρίς όπως αποδείχτηκε τελικά η εφημερίδα να καταφέρει να σταθεί και να κερδίσει αναγνώστες.

Διαβάστε το σχετικό δημοσίευμα:
«Μια φορά κι έναν καιρό, το γραφείο ενός αρχηγού κόμματος (Μητσοτάκης), ένας δημοσιογράφος και μια διαφημιστική εταιρεία, η V+O, είχαν αποφασίσει να γίνουν και εκδότες. Κάπως έτσι είχε προκύψει η επιτυχημένη (ανέστειλε προσφάτως την κυκλοφορία της) εφημερίδα “Φιλελεύθερος”. Στόχος να δημιουργηθεί ένα Μέσο που αποτελεί το “ευαγγέλιο” του προέδρου Κυριάκου. Παρά το γεγονός ότι ξοδεύτηκαν κάτι εκατομμύρια (προφανώς σε ευρώ) το εγχείρημα δεν κατάφερε να συναντήσει την απήχηση του ανταγωνιστικού κοινού».

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here