Πλήθος αντιδράσεων προκάλεσε στα social media η νέα «ανέμελη» ανάρτηση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, έξω από τα λουλουδάδικα της Βουλής, μαζί με τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τη μέρα που καταγράφηκε νέο ρεκόρ διασωληνωμένων και ρεκόρ νεκρών από τον κορονοϊό για το 2021, «πόζαρε» χαμογελαστός, αγκαζέ με τη σύζυγό του, έξω από τα λουλουδάδικα της Βουλή, δημοσιεύοντας τη φωτογραφία στο instagram με το εξής κείμενο: «Ραντεβού στα λουλουδάδικα! Μετά από χρόνια που παρέμειναν κλειστά, τα διάσημα ανθοπωλεία θα στολίσουν και πάλι το πεζοδρόμιο στο πλάι της Βουλής. Η απόφαση για την προκήρυξη του διαγωνισμού έχει ληφθεί και από το φθινόπωρο η εικόνα αυτή θα είναι καθημερινή».

Όπως ήταν αναμενόμενο η ανάρτησή του πυροδότησε πολλά αρνητικά σχόλια τόσο για την έλλειψη ενσυναίσθησης και ευθύνης, όσο και για την παράφραση της λαϊκής φράσης που χρησιμοποιούσε ο Άρης Βελουχιώτης «καλή αντάμωση στα γουναράδικα», που έχει μεταφερθεί στο σήμερα ως «ραντεβού στα γουναράδικα»

Το μόνο «ραντεβού» που αναμένουν οι πολίτες είναι στις κάλπες. Αλλά ο Μητσοτάκης και οι «άριστοι» του Μαξίμου, συνεχίζουν να ζουν στον κόσμο τους.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here