Στη μακρά λίστα των υβριστών -επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- του «κακού» δημοσίου και της ΕΡΤ που τελικά διορίστηκαν και μάλιστα με εκπομπή στην ΕΡΤ επί κυβέρνησης ΝΔ, μπήκε η συγγραφέας και αρθρογράφος Ρέα Βιτάλη.

«Τι ήταν το “μαύρο” στην ΕΡΤ; Η μόνη φρικτά ειλικρινής σελίδα στην ιστορία της μεταπολιτευτικής Ελλάδας», έγραφε στις 26 Οκτωβρίου 2016 στην ιστοσελίδα protagon η Ρέα Βιτάλη, αναφέροντας μάλιστα ότι «ήταν η στιγμή που το σύστημα σήκωσε τα χέρια στο ίδιο του το σύστημα. Που ξεμπρόστιασε, ότι όλο αυτό που μακροχρόνια δημιούργησαν –ήτοι την αλλαξοκωλιά πολιτικής – Τύπου στην πλάτη του λαού– ήταν τόσο μασίφ και τόσο συνδικαλιστικά προστατευμένο που δεν μπορούσε να δεχτεί ίχνος εξυγίανσης παρά μόνο να κλείσει».

Στο ίδιο άρθρο η κα Βιτάλη έκανε λόγο, αναφερόμενη στην ΕΡΤ ότι «εξακολουθεί να ρουφάει αχόρταγα το χρήμα ενός θλιβερού προϋπολογισμού, χωρίς κανένα σεβασμό στη θέση που βρίσκεται σήμερα ο πολίτης», σχολιάζοντας ότι «είναι κάτι σαν το κιμπαριλίκι ενός πλουσίου, κάτι σαν “το χόμπι” του, που δεν τον νοιάζει κι αν χάνει, αφού του κάνει “κέφι, ρε παιδί μου!”».

Η Ρέα Βιτάλη λοιπόν, σύμφωνα με σχετικό δελτίο τύπου της ΕΡΤ, τώρα που πλέον δεν κάνει «αλλαξοκωλιές πολιτικής – Τύπου στην πλάτη του λαού» θα παρουσιάζει «μια νέα δημοσιογραφική εκπομπή, 12 επεισοδίων, με τον τίτλο “Κεραία”» η οποία «φιλοδοξεί να σκάψει κάτω από την επιφάνεια της επικαιρότητας και να αναδείξει με διαφορετικό τρόπο, στις τηλεοράσεις μας, απλά καθημερινά θέματα που μας απασχολούν όλους».

Σε καλή μεριά!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here