Στα χνάρια του προϊσταμένου του, Κυριάκου Μητσοτάκη, βαδίζει ο σύμβουλος του Πρωθυπουργού Άλεξ Πατέλης καθώς η αναφορά του περί «τεμπέληδων με διδακτορικά» ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Πατέλης, αναγκάστηκε να ζητήσει -έστω και προσχηματικά- συγγνώμη μέσα από την προσωπική του σελίδα στο Facebook, με αποτέλεσμα το «μαύρισμα» στις αντιδράσεις αλλά και τα έντονα επικριτικά σχόλια να κατακλύσουν τη σελίδα του.

«Η λέξη “συγγνώμη” είναι εύκολο να την γράψεις και δύσκολο να την υλοποιήσεις. Αν θέλετε να την υλοποιήσετε να παραιτηθείτε, κύριε Λάθος!», αναφέρει ένας από τους πολίτες, σχολιάζοντας την ανάρτηση με τη «συγγνώμη» του συμβούλου του Μητσοτάκη.

«Δηλαδή μας είπατε ότι ως μάνατζερ δεν προσλαμβάνετε άτομα που είχαν τα ίδια ακαδημαϊκά προσόντα με εσάς. Συμπλεγματικό μου ακούγεται αυτό πάντως», σχολιάζει πολίτης, με την πλειοψηφία να κατηγορούν τον Πατέλη για προσχηματική «συγγνώμη» η οποία μάλιστα δεν αρκεί: «Παραίτηση είναι η μόνη αποδεκτή συγνώμη για την προσβολή προς όσους κι όσες έχουν εργαστεί σκληρά για την πραγματοποίηση ενός διδακτορικού».

Η ανάρτηση του οικονομικού συμβούλου του Μητσοτάκη:

Δείτε μερικά από τα σχόλια στη σελίδα του Αλέξη Πατέλη:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here