Ο Διονύσης Χατζηδάκης δικαιώνει την Ομάδα Μνήμης: Ο Θεός μας έστειλε τον Μητσοτάκη

0
223

Προφητικό, το οποίο μάλιστα από πολλούς πολίτες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης θεωρήθηκε ως πραγματικό, αποδείχθηκε η «αλλαγή» του κεντρικού τίτλου και του υπότιτλου της εφημερίδας «Τα ΝΕΑ» της 4ης Μαρτίου 2020.

Η εφημερίδα του Ομίλου Μαρινάκη, προσπαθώντας να «καβαλήσει» τον μιντιακό ολοκληρωτισμό που παρουσίαζε τον Μητσοτάκη ως…Μεσσία, κυκλοφορούσε με συνέντευξη του Πρωθυπουργού υπό τον τίτλο «Εγώ και η καραντίνα» και υπότιτλο «Το 24ωρο του Μητσοτάκη στην εποχή του κορωνοϊού».

Κάπως έτσι, σκεφτήκαμε, ότι ο τίτλος θα μπορούσε να είναι και λίγο πιο…υποστηρικτικός στο πρόσωπο του Μωυσή μας και -γιατί όχι- πιο τολμηρός. Να λέει αλήθειες. Να παρουσιάζει τα γεγονότα ως έχουν. Καταλήγοντας ότι δεν είναι τυχαία η εκλογή Μητσοτάκη στην ηγεσία της χώρας πριν από την πανδημία με τα γνωστά αποτελέσματα στη πρώτη φάση. Ήταν τελικά θέλημα Θεού.

Και η δικαίωση, μπορεί να άργησε λίγους μήνες, αλλά ήρθε από τα χείλη του βουλευτή της ΝΔ και επί σειρά ετών Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου και στελέχους του κόμματος, Διονύση Χατζηδάκη. Ο οποίος κατά τη διάρκεια τηλε-ομιλίας του στη Βουλή για την αγορά των εξοπλιστικών, δήλωσε ότι όχι μόνο η κυβέρνηση είναι βαθύτατα αποτελεσματική αλλά και ο Μητσοτάκης ο Πρωθυπουργός μας Θεόπεμπτος.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here