Στις 20 Ιανουαρίου 2019, μέλη ακροδεξιών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και η γνωστή πλέον Γεωργία Μπιτάκου, συγκεντρώνονται στο Σύνταγμα για να διαδηλώσουν ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών.

Στην ίδια συγκέντρωση, εκτός από πολίτες που πράγματι είχαν (ή και έχουν ακόμη) τις αντιρρήσεις τους και τις αμφιβολίες τους για την εν λόγω Συμφωνία, βρέθηκαν ο πρώην Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, κορυφαία στελέχη της ΝΔ αλλά και μέλη της Χρυσής Αυγής.

Περίπου στις 2 το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, διακρίνεται ξεκάθαρα από τα βίντεο και από φωτογραφικά στιγμιότυπα η προσπάθεια ακροδεξιών μελών να εισβάλλουν στη Βουλή και ενώ είχε προηγηθεί το κάλεσμα από την Μπιτάκου «να ανοίξουμε την πόρτα στους υπόλοιπους Έλληνες» για να «περάσουμε στο σπίτι μας, που είναι το ελληνικό κοινοβούλιο».

Η επιχείρηση κατάληψης της Βουλής απαντήθηκε από τα ΜΑΤ και τις δυνάμεις της αστυνομίας, ωστόσο αυτό που έχει μεγάλη αξία είναι η στάση του…Μακεδονομάχου Άδωνι Γεωργιάδη. Ο οποίος πίσω από τα επεισόδια και την επιχείρηση εισβολής στο ελληνικό κοινοβούλιο δεν είδε την Μπιτάκου και μέλη ακροδεξιών οργανώσεων αλλά αντιεξουσιαστές!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here