Νέοι διορισμοί και αποσπάσεις στο «επιτελικό κράτος» του Μητσοτάκη

0
413

Τρείς διορισμοί και ισάριθμες αποσπάσεις για την ενίσχυση του «επιτελικού κράτους» των…αρίστων ανακοινώθηκαν χθες Τετάρτη, 22 Δεκεμβρίου 2020, μέσω της «Διαύγειας».

Το κόμμα που κατήγγειλε, διαδίδοντας, με τη βοήθεια των ΜΜΕ, ψεύδη και ανυπόστατα δημοσιεύματα για το δήθεν «κράτος των μετακλητών του ΣΥΡΙΖΑ», σήμερα, μετά από σχεδόν 18 μήνες στην κυβέρνηση, σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο!

Η ΝΔ, αφού ήδη από το Μάιο είχε σπάσει ρεκόρ επταετίας στο πλήθος των «γαλάζιων» διορισμών και αφού δεν υπάρχει ίχνος δημοσιεύματος που να καταγγέλλει το κράτος των μετακλητών της ΝΔ που συνεχώς διευρύνεται με τα χρήματα των φορολογουμένων, συνεχίζει απτόητη το…έργο της!

Μόνο λοιπόν χθες, το «επιτελικό κράτος», εν μέσω πανδημίας και σφοδρής οικονομικής κρίσης, προχώρησε σε τρεις διορισμούς στη Γενική Γραμματεία του πρωθυπουργικού γραφείου (με την υπογραφή του Υπουργού Επικρατείας, Γιώργου Γεραπετρίτη) αλλά και σε τρεις αποσπάσεις -όλες στη «Μονάδα διοικητικής υποστήριξης της Προεδρίας της Κυβέρνησης».

Τελικά, όπως αποδεικνύεται, το «κίνημα της γραβάτας», οι «παραιτηθείτε» και οι «μεσαία τάξη» δεν είχε κανένα πρόβλημα με τους διορισμούς και τα «χρήματα των φορολογουμένων για τους μετακλητούς και τους συνεργάτες».

Αρκεί που σήμερα είναι τα δικά τους παιδιά. Και από ότι φαίνεται είναι πολλά.

Δείτε τις σχετικές αποφάσεις των τριών διορισμών:

Και οι τρείς αποσπάσεις στο…επιτελικό κράτος:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here