Μητσοτάκης στη συνάντηση με Ερντογάν: Η χαλαρή ενδυμασία προσφέρεται για πιο ουσιαστικές συζητήσεις

0
18

Τέλος στη…σπουδαιότητα της γραβάτας, όπως αυτή τουλάχιστον έχει αναδειχθεί τόσο από τον Μητσοτάκη, τη ΝΔ, από ΜΜΕ, διάφορους «σχολιαστές» και τρολ στα socila media αλλά και από σειρά στελεχών της ΝΔ, έδωσε σήμερα ο ίδιος ο πρωθυπουργός, κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Ερντογάν.

Στη συνάντηση, οι δύο άνδρες παρουσιάστηκαν χωρίς γραβάτα, γεγονός που δεν έμεινε, όπως καταλαβαίνετε, ασχολίαστο. Αντιθέτως μάλιστα. Αποτέλεσε το θέμα που σχολίασαν μπροστά στις κάμερες ο Έλληνας Πρωθυπουργός με τον Τούρκο Πρόεδρο.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Είδατε ότι δεν θα είναι και πολύ επίσημα σήμερα.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Είναι καλύτερα έτσι;

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Να είμαστε άνετα. Παρατήρησα προηγουμένως ότι σε διάφορες συναντήσεις σας, έχετε και δεύτερη ενδυμασία, πιο σπορτίφ.

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Το κάνω πάντα. Και νομίζω ότι προσφέρεται για πιο ουσιαστικές συζητήσεις η χαλαρή ενδυμασία…Και εσείς όμως ντύνεστε σπορ έχω παρατηρήσει.

ΕΡΝΤΟΓΑΝ: Προτιμώ την πιο χαλαρή ενδυμασία, κυρίως το Σαββατοκύριακο.

Και κάπως έτσι, ο Μητσοτάκης έδωσε τέλος και στο φαιδρό «επιχείρημα» της γραβάτας, που είχε αναδειχθεί ως τέτοιο για μικροκομματικούς λόγους.

Μπορεί λοιπόν ο Μητσοτάκης να χρειάστηκε σχεδόν τρία χρόνια στο Μαξίμου, αλλά έστω και τώρα, έστω και στο τέλος της πρωθυπουργίας του, αντιλήφθηκε ότι τα «ράσα δεν κάνουν παπά» και ότι σε αυτού του επιπέδου τις συναντήσεις, δεν αρκεί η επικοινωνία.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here