Κύρτσος: Ο Μητσοτάκης με απειλούσε με διαγραφή επειδή ασκούσα κριτική στη διαχείριση της πανδημίας

0
15

Στην αντεπίθεση έχει περάσει ο ευρωβουλευτής, μέχρι πρόσφατα της ΝΔ, Γιώργος Κύρτσος μετά τη διαγραφή του. Ο πρώην διευθυντής του «Ελεύθερου Τύπου» με διαδοχικές αναρτήσεις του στο twitter, ισχυρίζεται ότι από τον Σεπτέμβριο του 2020 είχε δεχθεί προειδοποιήσεις με την απειλή της διαγραφής για την κριτική του στην κυβέρνηση της ΝΔ, για να ακολουθήσει, τον Απρίλιο του 2021, αντίστοιχη προειδοποίηση με τηλεφώνημα από τον ίδιο τον Μητσοτάκη με αφορμή όσα κατήγγειλε για τη διαχείριση της πανδημίας.

Ο Γ. Κύρτσος όμως, δεν έμεινε σε αυτό. Λίγα λεπτά αργότερα, συνέχισε την επίθεση στον Μητσοτάκη, σημειώνοντας ότι πρόκειται για έναν Πρωθυπουργό που «πρέπει να είναι δεσμευμένος», για να αποφασίσει να τον διαγράψει επειδή «διαφώνησα με το κουκούλωμα του σκανδάλου Novartis και τη δίωξη δημοσιογράφων».

Αξίζει πάντως να θυμηθούμε όσα έγραψε -επίσης στο twitter- ο Κυριάκος Μητσοτάκης για τον Γιώργο Κύτρσο. Όταν δηλαδή ο -σήμερα- ανεξάρτητος ευρωβουλευτής στήριζε τον Μητσοτάκη για την προεδρία του κόμματος.

Αλλά και ένα παλιότερο, από τον Φεβρουάριο του 2012, λίγους μήνες δηλαδή προτού ο Κύρτσος κατέβει στη μάχη των εκλογών ως επικεφαλής στο Επικρατείας με το ΛΑΟΣ του Καρατζαφέρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here