Εννέα μήνες από τη μέρα που η κα Γκραμπόφσκι μας ζητούσε «να βγούμε στα μπαλκόνια μας για να χειροκροτήσουμε γιατρούς και νοσηλευτές»

0
312

Εννέα μήνες συμπληρώνονται σήμερα, 15 Δεκεμβρίου 2020, από τη μέρα που η σύζυγος του Πρωθυπουργού, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, καλούσε τους πολίτες μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα να «βγουν στα μπαλκόνια τους και να χειροκροτήσουν τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό».

Επενδύοντας, όπως ακριβώς έπραττε και συνεχίζει να πράττει η κυβέρνηση, στην πολιτική εκμετάλλευση της αξιοσημείωτης στάσης των πολιτών κατά τη διάρκεια των lockdown, η κα Γκραμπόφσκι θέλησε και αυτή να πάρει λίγη «λάμψη» από τη συλλογική επιτυχία.

Η κίνηση της συζύγου Μητσοτάκη αποτέλεσε αντικείμενο χλευασμού και όπως αποδείχτηκε, σε πολύ μεγάλο βαθμό, δικαίως. Διότι δεν μπορεί να καλείς τους πολίτες σε «χειροκροτήματα» εμψύχωσης των εργαζομένων στα νοσοκομεία αλλά την ίδια ώρα να τους αφήνεις χωρίς υποστήριξη, χωρίς ενίσχυση των νοσοκομείων με προσωπικό, χωρίς ΜΕΘ και εν τέλει χωρίς να καταβάλλεις τις εφημερίες τους των ανθρώπων που δήθεν θέλεις να ενισχύσεις ψυχολογικά.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here