Σε ένα ακόμη κρεσέντο κυνισμού και αλαζονείας επιδόθηκε σήμερα ο Υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια της αντιπαράθεσής του με τον Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, Παντελή Φιλιππίδη.

Αρχικά ο κ. Φιλιππίδης δήλωσε πως το click – away στη Θεσσαλονίκη δεν έχει λειτουργήσει, χαρακτηρίζοντάς το «αποτυχία» και «λανθασμένη επιλογή». Ο πρόεδρος του ΕΣΘ ανέφερε πως σε καμιά δεκαετία ίσως να είμαστε έτοιμοι να λειτουργήσει αυτή η μέθοδος.

Ο κ. Γεωργιάδης αντέδρασε λέγοντας πως «αν αυτή είναι η επίσημη θέση του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης μια βδομάδα μετά, μόλις κλείσουμε την εκπομπή θα βγάλω απόφαση και θα απαγορεύσω το click away στη Θεσσαλονίκη. Αν δεν το θέλετε, να το καταργήσουμε». Όπως τόνισε, «διαχειριζόμαστε μία δύσκολη κατάσταση και προσπαθούμε να βρούμε έναν τρόπο να δουλέψουμε».

Τότε, ο κ. Φιλιππίδης πρότεινε να λειτουργούν κανονικά τα καταστήματα που δεν βρίσκονται στην Τσιμισκή, καθώς στο δήμο Θεσσαλονίκης υπάρχουν ακόμη 8.500 καταστήματα μέχρι 150 μέτρα. Ο κ. Γεωργιάδης απάντησε πως αυτό δεν μπορεί να γίνει, καθώς θα δημιουργούνταν συνωστισμός στις παρόδους, λέγοντας πως όσοι δεν πήγαιναν στην Τσιμισκή θα πήγαιναν εκεί. Τόνισε πως «ειδικά στη Θεσσαλονίκη με πιάνει απογοήτευση να υπάρχει αυτή η άποψη από τον εμπορικό σύλλογο», ενώ ανέφερε πως υπάρχουν στην πόλη δεκάδες καταστήματα που κάνουν αξιοπρεπέστατο τζίρο με το click – away.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here