Γέλιο μέχρι δακρύων στο twitter με τον…ξεχασιάρη Ευγενίδη

0
3114

Με το hashtag «#Ευγενιδη_σβηνε» απαντούν οι πολίτες στα social media στον δημοσιογράφο (μεταξύ άλλων μέσων του ΣΚΑΙ) Γιώργο Ευγενίδη μετά και την ανάρτησή του για το φανελάκι του καθηγητή Σωτήρη Τσιόδρα κατά τη διάρκεια του εμβολιασμού του.

Ο Ευγενίδης, από τους «ταλιμπάν» της κυβέρνησης και του Μητσοτάκη, επιχείρησε να λοιδορήσει και να απαξιώσει τα σχόλια χιλιάδων χρηστών για το λαδωμένο φανελάκι του Τσιόδρα, αναφέροντας πως «μόνο στην Ελλάδα θα συζητούσαν κάποιοι σοβαρά το φανελάκι του κ. Τσιόδρα. Τόσο μπορούν. Όσο και να προσπαθήσουν, όμως, δεν θα μειώσουν τη σημασία της μέρας που φάνηκε ότι είναι ρεαλιστικό, τους επόμενους μήνες, να πάρουμε τις ζωές μας πίσω. Ο καθένας με τις προτεραιότητες του».

Ειδικά η τελευταία πρόταση της ανάρτησης Ευγενίδη ήταν αυτή που ξεσήκωσε την αντίδραση των πολιτών στο twitter καθώς ο ίδιος, στο παρελθόν, έχει επιδοθεί σε ουκ ολίγα σχόλια για το ντύσιμο πολιτικών -και όχι μόνο.

Κάπως έτσι, το hashatg «Ευγενίδη_σβηνε» βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης 29 Δεκεμβρίου 2020 στη δεύτερη δημοφιλέστερη θέση στο twitter.

Ο Ευγενίδης μάλιστα, όχι μόνο δεν προσπάθησε να απαντήσει επί της ουσίας όταν οι αναρτήσεις του από το παρελθόν έγιναν γνωστές, αλλά -αντιθέτως- έκανε ό,τι μπορούσε για να αποφύγει την κριτική, σβήνοντας αρκετές δεκάδες από παλιότερες αναρτήσεις του!

Μόνο οι περισσότερες είχαν ήδη αποθηκευτεί…

Ας δούμε μερικές από τις αναρτήσεις:

https://twitter.com/C_tachtsidis/status/1343681143837773825/photo/1

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here