Βουλευτής ΝΔ καρφώνει Πιερρακάκη – Λιβάνιο: Χωρίς ΕΡΤ, ίντερνετ και σήμα τηλεφωνίας 40 κοινότητες των Γρεβενών

0
288

«Πονοκεφάλους» προκαλεί στον Κυριάκο Πιερρακάκη και τον Θεόδωρο Λιβάνιο η ερώτηση που κατέθεσε ο «γαλάζιος» βουλευτής, Ανδρέας Πάτσης, με θέμα: «Σήμα τηλεοπτικών δικτύων ΕΡΤ – Ενίσχυση και ρύθμιση κεραιών – σταθμών – Λευκές περιοχές χωρίς σήμα τηλεφώνων και ίντερνετ».

Ο βουλευτής Γρεβενών με τη ΝΔ και κουμπάρος του Στέλιου Πέτσα, φέρνει στο φως ότι 40 τοπικές κοινότητες της Περιφερειακής Ενότητας των Γρεβενών δεν έχουν πρόσβαση στην ΕΡΤ, ενώ αρκετές εξ αυτών είναι χωρίς ίντερνετ και τηλέφωνο.

«Μετά από πολλά παράπονα των τηλεθεατών της Π.Ε. Γρεβενών καταγράψαμε τοπικές κοινότητες οι οποίες αντιμετωπίζουν προβλήματα στην πρόσβαση της ενημέρωσης. Τα προβλήματα αυτά είναι είτε από ελλιπές σήμα είτε από παντελή έλλειψη σήματος» επισημαίνει ο κ. Πάτσης και προσθέτει τσαλακώνοντας το προφίλ του… ψηφιακού εκσυγχρονιστή, Κυρ. Πιερρακάκη:

«Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το βασικό μέσο ενημέρωσης τους είναι η τηλεόραση και σύμφωνα με την συγκεκριμένη ενημέρωση έχουν και οι ίδιοι πρόσβαση στα νέα της χώρας μας αλλά και όλοι οι υπόλοιποι που δεν έχουν ούτε τηλέφωνα ούτε σήμα Ιντερνετ».

Ο βουλευτής, «μετά από προσεκτική μελέτη», παραθέτει τις 40 τοπικές κοινότητες που αντιμετωπίζουν τα εν λόγω προβλήματα και ρωτά τους υπουργούς τα εξής:

1. Τι προτίθεστε να κάνετε για την ενδυνάμωση του τηλεοπτικού σήματος της ΕΡΤ προκειμένου όλοι οι κάτοικοι της Π.Ε. Γρεβενών να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση που δικαιούνται;

2. Τι προτίθεστε να κάνετε για να μπορούν να έχουν σταθερά και κινητά τηλέφωνα που λειτουργούν;

3. Τι προτίθεστε να κάνετε για να έχουν όλοι πρόσβαση στο διαδίκτυο;

Δείτε την ερώτηση:

Πηγή: koutipandoras

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here