Το ‘βλεπες, το ‘παιξες; Αν δεν στοιχημάτισες με βάση τις…προβλέψεις του «αριθμολόγου» που φιλοξένησε την δεύτερη μέρα του 2022 ο Γιώργος Αυτιάς, τότε τόσο το καλύτερο για σένα, καθώς απέφυγες τον «κουβά».

Στις 2 Ιανουαρίου 2022, ο Αυτιάς πραγματοποιεί σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη. Στο μόνιτορ παρουσιάζεται ο κ. Νίκος, μάγειρας στο επάγγελμα, που όμως παράλληλα δηλώνει «αριθμολόγος».

Ο Αυτιάς, με την πρέπουσα προσοχή που αρμόζει στις «προβλέψεις» του κυρίου που «22 χρόνια αναλύει» αριθμούς, άρχισε να προβλέπει τι θα συμβεί σε πολιτικό και αθλητικό επίπεδο κατά τη διάρκεια του έτους που διανύουμε.

«Το κύπελλο Ελλάδας θα κατακτήσει ο Άρης», είπε ο κ. Νίκος με βεβαιότητα. Αλλά το δια ταύτα -δηλαδή το λόγο που ένας «αριθμολόγος» είχε θέση σε πρωινή – ενημερωτική(;) εκπομπή το είπε στη συνέχεια: «Έχουμε και μία έκπληξη: Στις εκλογές του 2022, δεύτερο κόμμα ο Ανδρουλάκης με 22%, γιατί είναι…Υδροχόος…».

«Αυτό θα το κρατήσουμε», αποκρίθηκε ο Αυτιάς, επισημαίνοντας ότι πριν από την πρόβλεψη του κ. Νίκου, υπήρξε και ένας ακόμη καλός οιωνός για το ΚΙΝΑΛ/ΠΑΣΟΚ: Του είχε πέσει και το φλουρί στην πρωτοχρονιάτικη βασιλόπιτα.

Για τους λάτρεις της στατιστικής, ο Άρης αποκλείστηκε από τη Λαμία πριν φτάσει στα ημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here