Από τις ειρωνείες για την #greek_nasa, στην πραγματικότητα και την #ND_masa

0
425

Πως τα φέρνει ο καιρός…Ήταν 31 Ιανουαρίου 2017, όταν το τότε Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκος Παππάς, ανακοίνωνε την ίδρυση της Ελληνικής Διαστημικής Υπηρεσίας.

Όπως συνέβαινε με (σχεδόν) κάθε πρωτοβουλία της τότε κυβέρνησης, τρολ της ΝΔ στα social media, σε αγαστή συνεργασία με ιστοσελίδες και ΜΜΕ, έπεφταν σαν τα κοράκια στη…μάχη με στόχο να λοιδορήσουν και να απαξιώσουν ακόμη και αυτονόητες επιλογές, που ξεπερνούσαν τα κόμματα και τις πολιτικές προτιμήσεις.

Η ίδρυση της ελληνικής εταιρείας διαστήματος «μεταφράστηκε» μέσω του hashatg #Greek_nasa και σύμφωνα με τα «οργισμένα» tweets εκείνων των ημερών, τα…φιλελεύθερα τρολ του κόμματος που σήμερα έχει σπάσει το ρεκόρ μετακλητών, ξεπερνώντας τους 3.000 διορισμούς, «προέβλεπαν» πίσω από την ίδρυσή της «διορισμούς ΣΥΡΙΖΑίων».

Όλα αυτά στα τέλη του 2017, με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και αξιωματική αντιπολίτευση τη ΝΔ του Μητσοτάκη.

Σχεδόν 4 χρόνια μετά, με κυβέρνηση ΝΔ και αξιωματική αντιπολίτευση τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πολιτικός προϊστάμενος του αρμόδιου Υπουργείου, Κυριάκος Πιερρακάκης, όχι μόνο συνεχίζει το έργο της Υπηρεσίας αλλά και όπως αναφέρεται στη σχετική απόφαση, το Ελληνικό Κέντρο Διαστήματος θα μοιράζει και υπερωρίες σε μέχρι 16 εργαζόμενους των οργανικών μονάδων για το 2021!

Από τις ειρωνείες για την #greek_nasa, στην πραγματικότητα και την #ND_masa.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here