Από πανελίστρια στην Αννίτα Πάνια, μετακλητή στον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη

0
1905

Με γοργούς ρυθμούς συνεχίζονται οι προσλήψεις μετακλητών, ειδικών συμβούλων και κάθε λογής συνεργατών. Από το Μέγαρο Μαξίμου, με πιο πρόσφατη αυτή του Γρηγόρη Ψαριανού, μέχρι και τα Υπουργεία, για τη στελέχωση των γραφείων των Υπουργών της κυβέρνησης που «θα μείωνε τους μετακλητούς».

Μία από αυτές, αφορά στην πρόσληψη στο γραφείο του αποτυχημένου στην πράξη Υπουργού Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος ενίσχυσε την επικοινωνιακή ομάδα του με πρώην πανελίστρια της Αννίτας Πάνια! Η οποία φυσικά θα πληρώνεται από τα χρήματα των φορολογουμένων.

Όπως διαβάζουμε στο σχετικό ΦΕΚ που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», η δημοσιογράφος Κωνσταντίνα Κούμπουλα έχει προσληφθεί από την 1η Οκτωβρίου 2020 σε θέση δημοσιογράφου, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου, κατηγορίας ΔΕ, στο Γραφείο Επικοινωνίας και Ενημέρωσης του Υπουργείου Τουρισμού, υπαγόμενο απευθείας στον Υπουργό Θεοχάρη (Χάρη) Θεοχάρη».

Είναι φανερό ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη είναι μια κυβέρνηση «παρατράγουδων», αλλά φαίνεται πως είχαν ανάγκη και την σχετική πιστοποίηση.

Το σχετικό ΦΕΚ του διορισμού:

Οι συντελεστές της εκπομπής «Annita gr»:

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here