«Αντιπολίτευση με το στανιό» χαρακτήριζε πριν από ένα μήνα ο Πορτοσάλτε τις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την επάρκεια των εμβολίων

0
380

Πιστός στην προπαγάνδα του ακόμη και για το ζωτικής σημασία θέμα του εμβολιασμού του πληθυσμός, συνέχιζε ο Άρης Πορτοσάλτε, σαν σήμερα πριν από μόλις ένα μήνα.

Στις 26 Δεκεμβρίου του 2020, όταν ήδη η αντιπολίτευση έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τους πανηγυρισμούς Μητσοτάκη, κορυφαίων Υπουργών της κυβέρνησης και (φυσικά) των ΜΜΕ καθώς οι πρώτες παραλαβές των δόσεων του εμβολίου θα έφταναν στην Ελλάδα.

Οι φωνές της αντιπολίτευσης σκεπάστηκαν από τη θριαμβολογία που είχε προηγηθεί, αρχικά με την παρουσίαση του σχεδίου με τα…1.018 εμβολιαστικά κέντρα και εν συνεχεία με τις ζωντανές συνδέσεις σε σειρά τηλεοπτικών σταθμών που παρακολουθούσαν ένα βαν να μεταφέρει στη χώρα μας τις πρώτες αλλά λιγοστές δόσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Πορτοσάλτε δεν ξέχασε να υπερασπιστεί την κυβέρνηση δια της άμυνας, υποβαθμίζοντας τις καταγγελίες του ΣΥΡΙΖΑ.

«Τρώγονται με τον αριθμό των εμβολίων οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να κάνουν αντιπολίτευση με το στανιό και βγάζουν γέλιο με την ανημπόρια τους», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο….μεγαλοδημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Ένα μήνα μετά, γέλιο και μάλιστα πικρό, προκαλούν οι ψεύτικες εξαγγελίες και η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση, τον Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ, καθώς χιλιάδες ακόμη περιμένουν να εμβολιαστούν στα «1.018 εμβολιαστικά κέντρα» που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here