«Αντιπολίτευση με το στανιό» χαρακτήριζε ο Πορτοσάλτε τις καταγγελίες ΣΥΡΙΖΑ για την επάρκεια των εμβολίων

0
780

Πιστός στην προπαγάνδα του στο πλευρό του Μητσοτάκη και της κυβέρνησης, ακόμη και για το ζωτικής σημασίας θέμα του εμβολιασμού, συνέχιζε ο Άρης Πορτοσάλτε, σαν σήμερα πριν από τέσσερις μήνες.

Στις 26 Δεκεμβρίου του 2020, όταν ήδη η αντιπολίτευση έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου για τους πανηγυρισμούς Μητσοτάκη, κορυφαίων Υπουργών της κυβέρνησης και (φυσικά) των ΜΜΕ, για την ποσότητα και άρα τη διαθεσιμότητα των εμβολίων, ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΙ δεν δίσταζε να επιλέξει να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ, κάνοντας λόγο για «αντιπολίτευση που βγάζει γέλιο με την ανημποριά της»!

Οι φωνές της αντιπολίτευσης σκεπάστηκαν από τη θριαμβολογία που είχε προηγηθεί, αρχικά με την παρουσίαση του σχεδίου με τα…1.018 εμβολιαστικά κέντρα και εν συνεχεία με τις ζωντανές συνδέσεις σε σειρά τηλεοπτικών σταθμών που παρακολουθούσαν ένα βαν να μεταφέρει στη χώρα μας τις πρώτες αλλά λιγοστές δόσεις. Μέσα σε αυτό το κλίμα, ο Πορτοσάλτε δεν λησμόνησε φυσικά να υπερασπιστεί την κυβέρνηση.

«Τρώγονται με τον αριθμό των εμβολίων οι ΣΥΡΙΖΑίοι για να κάνουν αντιπολίτευση με το στανιό και βγάζουν γέλιο με την ανημπόρια τους», έγραψε, μεταξύ άλλων, ο….μεγαλοδημοσιογράφος του ΣΚΑΙ.

Τέσσερις μήνες μετά, γέλιο και μάλιστα πικρό, προκαλούν οι ψεύτικες εξαγγελίες και η εξαπάτηση των πολιτών από την κυβέρνηση, τον Μητσοτάκη και τα ΜΜΕ, καθώς χιλιάδες ακόμη περιμένουν να εμβολιαστούν στα «1.018 εμβολιαστικά κέντρα» που εξήγγειλε ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here